Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στο il gusto creperie θα βρεις Κλαμπ σάντουιτς που θα το παραγγείλεις online για delivery

Κλαμπ σάντουιτς έχει το il gusto creperie που βρίσκεται Αιγάλεω και μέσα από το www.asfame.gr μπορείς να το παραγγείλεις online για να στο φέρει delivery στο σπίτι ή στην δουλειά.
Επιλέγοντας ή αφαιρώντας από
τυρί, ζαμπόν, ψωμί σάντουιτς, τυρί γκούντα τριμμένο, τυρί ένταμ τοστ, φέτα, τυρί φιλαδέλφεια, κρέμα γάλακτος, τυροσαλάτα, ζαμπονοσαλάτα, μαγιονέζα, φάρμα, ρώσικη, τυροκαυτερή, βουδαπέστης, σως, σαλάμι αέρος, μπέικον, καπνιστή γαλοπούλα, καπνιστό χοιρινό, λουκάνικο Φρανκφούρτης, λουκάνικο χωριάτικο, μπιφτέκι, κοτόπουλο πανέ, κοτόπουλο βραστό, κοτομπουκιές, πατάτες, αυγό βραστό, μανιτάρια, ελιές, καλαμπόκι, πατατάκια, πιπεριά πράσινη, μαρούλι, ντομάτα, τόνος 80γρ., κρεμμύδι, πίκλα, ντόναντς, ψωμί τοστ, μαύρο ψωμί τοστ, σως Il gusto, ...
διαμορφώνεις το προϊόν στις δικές σου επιθυμίες χωρίς να γίνεται λάθος στην παραγγελία από την τηλεφωνήτρια στο κατάστημα.
Θα το βρεις στην κατηγορία "Κλαμπ Σάντουιτς" του καταλόγου μας και με τιμή 6,5€ από το internet σίγουρα είναι φθηνότερο από την τηλεφωνική παραγγελία. Και εύκολα και απλά και... ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ.
Στην πρώτη σελίδα του καταλόγου μας δες και τις προσφορές

για να διαλέξεις ότι καλλίτερο στην καλλίτερη τιμή

Κάνε λοιπόν κλικ στο Κλαμπ σάντουιτς και παράγγειλέ το online από il gusto creperie

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου